Virtualna izobraževanja, ZOOM, na četrtek 19.30–20.30

KLINIČNI IZZIVI V ANTIKOAGULACIJSKEM ZDRAVLJENJU

PROGRAM, četrtek 23. marec 2023

 

Zdravljenje bolnikov z VTE in pljučnim rakom                                    

            Ivana Krajnc, dr. med. (KOŽB, UKCL)

            Katja Mohorčič, dr. med. (UK Golnik)

            doc dr. Lea Knez, mag. farm. (UK Golnik)               

   

     Moderatorka

            prof. dr. Alenka Mavri, dr. med. (KOŽB, UKCL)

 

Zdravniška zbornica Slovenije v sodelovanju s Sekcijo za antikoagulacijsko zdravljenje pri SZD pripravlja redna virtualna srečanja s področja antikoagulacijskega zdravljenja.

Za udeležbo na srečanju prejmete 1,5 kreditne točke, prijavite pa se preko spletne strani Zdravniške zbornice Slovenije https://www.domusmedica.si (Zbornična izobraževanja).

Reševali bomo probleme protitrombotičnega zdravljenja pri bolnikih, ki utrpijo veliko krvavitev ali trombembolični zaplet, bolnikih ki jih čaka operacija in pri starejših in krhkih bolnikih. Izbirali bomo najustreznejše protitrombotično zdravljenje ob zapletih pri bolnikih z rakom, antifosfolipidnim sindromom in bolniki s trombozami na nenavadnih mestih. Odločali se bomo o uvajanju in trajanju antikoagulacijskega zdravljenja, skratka, ko se bo zataknilo, bomo stopili skupaj in naredili najboljše za bolnika.

Ker bomo obravnavali primere iz vaše dnevne klinične prakse, vas vabimo, da obrazec s predstavitvijo kliničnega primera pošljete vsaj 2 dni pred srečanjem na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Prenesi OBRAZEC